Drob de pasare

de Julie in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2010 | 11684 vizualizari

 

Daca fetele au postat retetele lor de drob din miel si din ciuperci va prezint si eu reteta mea de drob de pasare. :)

 

INGREDIENTE

  • pipote de pasare 0.5 kg
  • ficat de pasare 1 kg
  • oua 10
  • marar:  4 legaturi
  • patrunjel: 1 legatura
  • ceapa verde :  4 legaturi
  • usturoi verde: 1 legatura
  • condiment special pt. drob
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pasare:

Se fierb pipotele si ficatul si apoi se toaca marunt.
Se toaca la fel si restul verdeturilor.
Se amesteca apoi maruntaiele cu verdeturile ,4 oua, si se asezoneaza cu sare,piper si condimente dupa gust.

Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia.
Se aseaza deasupra oua fierte taiate pe jumatate.
Se bat bine 2-3 albusuri de ou cu sare si piper si se intind peste drob.

Se coace la foc potrivit, aprox.45min .Se portioneaza rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

marieta 1

01.09.2010, 14:08

si eu cred ca este foarte bun!!!!!!!super ideea fiindca mie numi place mielul si atunci asta este o alternativa buna!!5 furculite!!!

Julie 1

01.09.2010, 15:28

Multumesc ,Marieta, drobul de pasare este foarte bun!

jolygina 1

02.09.2010, 22:42

delicios

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui